Om Mobiltelefoner.se

Mobiltelefoner.se lanserades 2018 och är en av Sveriges med kompletta jämförelsetjänster för mobiltelefoner med abonnemang. Vi samlar dagligen in priser och information från Sveriges största operatörer vilket gör det enkelt för dig att jämföra hitta bra erbjudanden. Du hittar du även svar på allt du behöver veta om mobiltelefoner och abonnemang.

Kort info om Mobiltelefoner.se

+5 000

besökare/mån

10

operatörer

+50

mobiltelefoner

2018

startades sajten

Hur finansieras Mobiltelefoner.se?

Tjänsten finansieras genom den ersättning vi får när vi förmedlar kunder till företagen vi jämför. Ersättningen gör att vi kan erbjuda tjänsten kostnadsfritt för dig som konsument. Operatörerna har dock ingen möjlighet att betala sig till bättre placeringar eftersom det är du själv som väljer hur du vill sortera och filtrera sökresultatet. Du kan alltså vara säker på alternativen som visas först är det bästa för dig.

Det är även lika låga priser om du klickar dig vidare från Mobiltelefoner.se som om du går direkt till operatörens hemsida.

Vilka står bakom Mobiltelefoner.se?

Mobiltelefoner.se drivs av Comparico AB som även har ett par andra jämförelsetjänster inom telekom och privatekonomi. Comparicos affärsidé är att hjälpa konsumenter att spara pengar och göra bättre ekonomiska val.

Filip Svensson

Filip Svensson
Telekom-skribent

Ägarinformation

Ägare

Comparico AB

Adress

Salagatan 16A

Postnummer + ort

75330 Uppsala

Organisationsnummer

556851-2312

Hemsida

www.comparico.se

E-postadress

info@comparico.se