Mobiltelefoner.se lanserades 2018 och är en av Sveriges med kompletta jämförelsetjänster för mobiltelefoner med abonnemang. Vi samlar dagligen in priser och information från Sveriges största operatörer vilket gör det enkelt för dig att jämföra hitta bra erbjudanden. Du hittar du även svar på allt du behöver veta om mobiltelefoner och abonnemang.

Kort info om Mobiltelefoner.se

  • 2018 startades sajten
  • +5 000 besökare/mån
  • 8 operatörer
  • +250 mobiltelefoner

Hur finansieras Mobiltelefoner.se?

Tjänsten finansieras genom den ersättning vi får när vi förmedlar kunder till företagen vi jämför. Ersättningen gör att vi kan erbjuda tjänsten kostnadsfritt för dig som konsument. Operatörerna har dock ingen möjlighet att betala sig till bättre placeringar eftersom det är du själv som väljer hur du vill sortera och filtrera sökresultatet. Du kan alltså vara säker på alternativen som visas först är det bästa för dig.

Det är även lika låga priser om du klickar dig vidare från Mobiltelefoner.se som om du går direkt till operatörens hemsida.

Vilka driver Mobiltelefoner.se?

Mobiltelefoner.se drivs av Comparico AB som även har ett par andra jämförelsetjänster inom telekom och privatekonomi. Comparicos affärsidé är att hjälpa konsumenter att spara pengar och göra bättre ekonomiska val.

Vi som skriver för Mobiltelefoner.se

Alexandra Stenvall

Alexandra Stenvall

Maila
Evelina Grenehed

Evelina Grenehed

Maila
Helena Darlöf

Helena Darlöf

Maila

Ägarinformation

Ägare
Comparico AB
Adress
S:t Olofsgatan 9b
Postnummer & ort
753 21 Uppsala
Organisationsnummer
556851-2321
Hemsida
www.comparico.se
E-postadress
info@comparico.se