Om tillverkarna på Mobiltelefoner.se

Tillverkarna som syns här ovanför står för majoriteten av alla mobiltelefoner som släpps i Sverige, vilket gör att du enkelt kan jämföra ett relevant utbud. I våra jämförelser hittar du både de billigaste telefonerna till de som har den allra bästa prestandan.

När du letar efter en mobiltelefon kan det vara en bra idé att bortse från vem som tillverkat telefoner och istället gå efter prestanda. På det sättet kanske du får upp ögonen för en mobil som passar dig perfekt, trots att du tidigare inte köpt någon mobil av den tillverkaren. 

Specialinriktade tillverkare

Generellt satsar de flesta tillverkare på att erbjuda bra prestandan så prisvärt som möjligt. Några tillverkare sticker dock ut, exempelvis Doro och CAT. Dessa tillverkare riktar sig mot ett visst kundsegment.

Doro

Doro är en mobiltillverkare som länge har specialiserat sig på lättanvända, praktiska telefoner. Inte helt oväntat blev de väldigt uppskattade hos äldre som inte tidigare använt smarta telefoner och som letade efter en enklare modell.

De största fördelarna med Doro är priset och hur lättanvända mobiltelefonerna är. Den stora nackdelen är troligtvis att den som inte letar efter en väldigt lättanvänd mobil kommer finna mobilen lite väl begränsad. 

CAT 

CAT har fler produkter än de flesta andra mobiltelefontillverkare. Med sittursprung i tunga maskiner och fordon kan deras steg in i mobilbranschen betraktas som en överraskning. 

Hittills har CAT lyckats sammanställa några riktiga intressanta mobiler. Deras telefoner kännetecknas av hållbarhet. De flesta har både vattentålighet och stöttålighet som du inte finner hos andra tillverkare. En uppenbar nackdel med deras telefonmodeller är att de inte är särskilt smidiga och har inte heller alltid den prestanda många letar efter. 

Saknar du någon modell eller tillverkare?

Hittar du inte en viss tillverkare eller en specifik mobiltelefoner beror det på att de operatörer vi samarbetare med inte säljer dessa mobiler. Vi har som mål att erbjuda ett så brett utbud som möjligt för att du ska kunna göra en rättvis jämförelse mellan marknadens alla modeller.