§1 Personuppgifter

På Mobiltelefoner.se kan du aldrig göra några beställningar. Dessa görs på respektive operatörs hemsida. Av den anledningen sparar vi aldrig några personuppgifter om dig som användare av sidan. Vi gör heller aldrig några kreditupplysningar på dig, dessa kan eventuellt göras av operatören i samband med att en beställning görs.

 §2 Ansvar

Då eventuella avtal aldrig tecknas med Mobiltelefoner.se ska vi inte heller ses som en part vid eventuella konflikter mellan dig som användare av sidan och den operatör du valt att teckna ett avtal med. Vi är endast en mellanhand mellan dig och de operatörer vi rekommenderar. Eventuella ekonomiska skador eller problem med en köpt produkt/tjänst tar vi inget ansvar för. Tvister ska hanteras med operatören du köpt produkten/tjänsten av och inte Mobiltelefoner.se.

Mobiltelefoner.se erbjuder dig ett smidigt och enkelt sätt att jämföra svenska mobiloperatörer och dess produkter/tjänster. Vi försöker hålla sidan uppdaterad i allra största möjliga mån men vi kan aldrig garantera att information du finner på sidan är till 100 % korrekt. Vi avsäger oss därför allt ansvar för eventuella beslut du tagit baserat på den information vi tillhandahåller på sidan.

Vill du ha mer exakta villkor och uppgifter hänvisar vi dig till respektive operatör/tillverkare. Detsamma gäller eventuella frågor och problem du kan ha med en produkt/tjänst.

§3 Ändring av användarvillkor

Med ditt användande av Mobiltelefoner.se godkänner du användarvillkoren vi har på sidan. Dessa kan i framtiden komma att ändras. Det är du som besökare av sidan som har ansvar att hålla dig uppdaterad kring vilka användarvillkor som gäller.