Källa: Onleaks

Lanseringar

Nästa månad väntas OnePlus visa upp sin nya telefon OnePlus 6T men redan nu har bilder av den nya modellen läckt ut på nätet. Av bilderna att döma kommer telefonen ha dubbla kameralinser på baksidan.

Techläckaren Onleaks har många gånger läckt bilder på nya telefonmodeller. Nu har mannen bakom kontot kommit över bilder av en telefon som påstås vara OnePlus nya flaggskepp OnePlus 6T. Telefonen ska egentligen inte visas upp förrän om en månad.

Av bilderna att döma har telefonen fått en sensorpanel som är droppformad i överkanten på skärmen. Dessutom har den den dubbla kameralinser på baksidan samt en dubbel LED-blixt. Enligt tidigare rykten ska nya 6T ha en skärmbaserad fingeravtryckssensor, något som mycket väl kan stämma då det inte finns någon synlig sådan på bilderna.

Baseras på kinesiska konkurrentens modell

Enligt rykten ska telefonen baseras på kinesiska konkurrenten Oppo R7 och få en liknande 6,4-tums stor skärm med FHD.

Nya OnePlus 6T förväntas vara långsmal och ha ett batteri på 3 700 mAh, vilket i sådana fall skulle vara en kraftig ökning jämfört med föregångaren OnePlus 6 batteri på 3 300 mAh. Däremot är batterikapaciteten mindre än hos många andra tillverkares flaggskepp.

[Ads1]

OnePlus har börjat förse telefoner med nya Android 9.0 Pie

När det handlar om att uppdatera sina telefoner ligger OnePlus verkligen i framkant. OnePlus 6 har redan börjat få nya Android 9.0 Pie, med det är tillverkaren en av de första som får ut uppdateringen.

Uppdateringen är liten jämfört med de två senaste. Bland annat har notifieringsfältet gjorts om och detsamma gäller volymkontrollen.

Den kinesiska mobiltillverkaren har som löfte till sina användare att man ska få stora systemuppdateringar i två år från dess att modellen lanserades för första gången. Även säkerhetsuppdateringar får man i ytterligare ett år.

När OnePlus 6 fått nya Android-uppdateringen kommer även 5, 5T, 3 och 3T få den.