Utvändig bild på SamsungbutikLäcka från Samsung avslöjar flera hemligheter om de nya flaggskeppsmodellerna i S21-serien. Foto: Vytautas Kielaitis/Shutterstock.com

Rykten

En läcka har avslöjat att flaggskeppsmodellerna S21, S21+ och S21 Ultra från Samsung kommer att få vissa uppdateringar, men de kommer även att få behålla en del av den gamla hårdvaran, skriver Mobil.se.

Läckor har avslöjat att den kommande serien av Samsung Galaxy S21 kommer att få behålla delar av den gamla hårdvaran samtidigt som de kommer att få vissa uppdateringar. Det verkar som att Samsung har lagt ner mer energi på Samsung Galaxy S21 Ultra, som är både dyrare och mer avancerad.

Men det verkar inte som att Samsung Galaxy S21 och S21+ kommer få någon ny hårdvara utan att de kommer få behålla mycket av den befintliga hårdvaran.

Bara S21 Ultra som får ny uppdatering av kameran

När det gäller kameran verkar det som att det bara är Samsung Galaxy S21 Ultra som kommer att få en uppdatering. Samsung Galaxy S21 Ultra kommer att ha liknande upplösningssiffor som sin föregångare men med den nya generationens sensor. Dock vet man inte vad det innebär när det gäller kamerans egenskaper och bildkvalitet. S21 och S21+ kommer få nöja sig med en kamera på 12 megapixlar tillsammans med en sensor på 64 megapixlar med teleobjektiv och vidvinkel med en 12-megapixelssensor.

S21 Ultra får en skärm som är skonsammare för batteriet 

Samsung Galaxy S21 och S21 + kommer med en 6,2 tumsskärm och 6,7-tumsskärm med FHDA+-upplösning med 60 Hz eller 120 Hz. Samsung Galaxy S21 Ultra kommer att berikas med en 6,8-tums skärm som har en anpassningsbar uppdateringshastighet som ligger mellan 1 Hz och 120 Hz vilket är skonsammare för batteriet. 

När det gäller skärmens upplösning kommer S21 Ultra att berikas med WQHD+. Skärmen kommer även att ha högre kontraster och en högre maximal ljusstyrka. Ryktet säger att Samsung Galaxy S21 Ultra även kommer att ha stöd för S Pen.

Samsung Galaxy S21 kommer att få ett 4 000 mAh-batteri, S21+ kommer att få ett 4 800 MAh-batteri och Ultramodellen kommer att uppgraderas med ett 5 000 mAh-batteri.