Foto: Abhisheklegit/Shutterstock

Rykten

Enligt rykten kan OnePlus vara på väg att lansera en ny telefon inom en snar framtid. Vid besannade rykten kommer amerikanska T-mobile lägga ut OnePlus 6T redan i oktober. 

Det var tekniksajten C Net som den 19 augusti rapporterade om ryktena kring det kinesiska företaget OnePlus lansering av den nya telefonen. Om ryktena är sanningsenliga kan OnePlus 6T komma att lanseras så snart som i oktober. 

Den nya enheten kan komma att säljas av T-mobile

Tillsammans med ryktena om den nya OnePlus-enheten har den amerikanska teleoperatören T-mobile tillkännagjort att de kommer att vara en av återförsäljarna. Är ryktena sanna kommer T-mobile lansera och påbörja försäljningen av OnePlus 6T under oktober. 

Skulle den nya mobiltelefonen lanseras av T-mobile är det ett stort steg för OnePlus som då bli en av få telefontillverkare från Kina som ingått ett samarbete med en amerikansk teleoperatör. 

Oneplus 6T väntas säljas för 550 amerikanska dollar

Då den tidigare modellen OnePlus 6 är rätt ny på marknaden tror man inte att den nya modellen kommer att få så många fler komponenter. Precis som den tidigare modellen ska OnePlus 6T också ha ett Snapdragon 845-chipp.

I en jämförelse med de tidigare modeller som kinesiska OnePlus har lanserat kan man vänta sig att den nya modellen kommer ha en större skärm och vara betydligt mer slimmad. 

Om telefonen i nuläget skulle vara marknadsaktuell i några fler länder än i USA är ännu oklart. Är ryktena sanna och om vi får se en amerikansk lansering av OnePlus 6T kommer den preliminärt att gå ut till försäljning för 550 amerikanska dollar.