Om Apple

Apple erbjuder idag flera olika telefoner med många valmöjligheter. Dels erbjuder de iPhone 7, 6s, 6, 5S och så vidare med även en modell som kallas iPhone SE. Du kan förutom modell även välja hur mycket minne du vill att din telefon ska ha samt storlek och färg på den. När du köper en mobiltelefon hos Apple följer det bland annat med ett par snygga hörlurar och en laddare. Du kan idag också välja vilken färg du vill att din mobiltelefon från företaget ska ha, till exempel silver eller guld.

Stor skärm

Om du är ute efter en mobiltelefon med stor skärm som du kan titta på filmer på samt surfa på utan att skärmen känns liten är iPhone 7 Plus eller iPhone 6 Plus från Apple att rekommendera. Om du väljer den större modellen får du dessutom en bättre kamera. I och med att skärmen är lite större kanske den inte får plats i alla jeansfickor men den går samtidigt att göra mycket mer med. Med den stora skärmen blir det bekvämt att läsa böcker och tidningar på mobiltelefonen samt titta på olika filmer eller spela spel.

Clean i sina färgval

Apple har satsat stort på snygg design när de har tillverkat sina mobiltelefoner. De senaste modellerna erbjuds i färger så som rosé, guld, silver, blank svart och matt svart

Det finns helt enkelt en färg som passar alla. Med mobiltelefonernas rundade kanter blir de sköna att hålla i och de väger heller inte särskilt mycket.

Bra högtalare

Apple erbjuder mobiltelefoner med bra högtalare. Du behöver alltså inte alltid ha med dig din externa högtalare som du kopplar till din mobiltelefon utan det räcker att höja volymen på telefonen för att få tillgång till en bra högtalare. Framförallt de senaste modellerna har mycket kraftfulla högtalare med bra kvalitet på ljudet.