Om Motorola

Motorola erbjuder idag olika familjer med mobiltelefoner. Till exempel så finns Moto G-familjen samt Moto X-familjen. De mobiltelefoner som ingår i dessa familjer har samma grundförutsättningar men ändå olika egenskaper där du som kund kan välja just det som passar dig bäst. Motorolas mobiltelefoner är generellt sett av hög kvalité, de är snyggt designade och de har snabba processorer.

Moto G-familjen

Den så kallade Moto G-familjen som Motorola erbjuder består av ett gäng mobiltelefoner. Dessa mobiltelefoner är tillverkade av högkvalitativa material och de har alla snabba processorer och bra batteritid. Exempel på mobiltelefoner som ingår i Moto G-familjen är Moto G4 Play, Moto G5 Plus och Moto G5. Moto G4 Play är som gjord för dig som gillar att spela spel på din mobiltelefon. Denna mobiltelefon från Motorola har nämligen en snabb och pålitlig fyrkärning processor samt ett batteri som håller hela dagen utan problem.

Om du istället är ute efter en mobil med lite extra stor skärm samt en kamera som fokuserar 60 % snabbare än någon av de tidigare producerade Moto G telefonerna kan Moto G5 plus vara något för dig. Dessutom kan denna mobiltelefon köra appar oerhört snabbt tack vare en åttakärnig 2 GHz-processor. Vill du istället ha en mobiltelefon med samma egenskaper som den extraordinära Moto G-5 plus men i en mindre storlek kan du välja Moto G5.

Stilren design

Något som är gemensamt för de mobiltelefoner som Motorola erbjuder är att de är stilrent designade och att de har snygga rundade kanter. Detta bidrar till att mobiltelefonerna är smidiga och samtidigt snygga. Dessutom passar de alldeles utmärkt att hålla i handen men även att förvara i fickan. Kameran smälter snyggt in i designen på baksidan men även på framsidan av telefonen. Både kameran på framsidan och på baksidan tillåter dig att ta bilder av högsta kvalitet.